Hot Paperwork

Mooi

Hot Paperwork is een kleurrijke, handgemaakte stationery lijn. Vanuit het zeefdrukatelier, toveren wij restpapier en afgekeurde zeefdrukken om tot een snoepwinkel aan kleurrijke notitieboekjes, tekenblokken en kaarten. Op zoek naar een vrolijk cadeautje of relatiegeschenk? Hier wordt iedereen blij van!

Verkooppunten

Onze artikelen zijn te koop bij ons in het Zeefdrukatelier in Warffum. Van maart t/m december zijn we elke eerste zondag van de maand open. Daarnaast verkopen we onze producten bij een aantal winkels in Nederland zoals:

Groninger Forum

De Familiefabriek, Culemborg

GRID, Grafisch Museum

City Central, Groningen

Loopvis, Arnhem

Waar, Groningen

Arnhem Store, Arnhem

Voorlopig Delft & Rotterdam

Duurzaam

Wij verpakken onze producten met ‘Earth First’ een bio plastic, gemaakt van plantenresten. Door enkel te werken met restpapier hopen we bij te dragen aan een circulaire samenleving. Alle producten zijn uniek en worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door een klein team van vrijwilligers en stagiar(e)s.

Partners

Ook een bijdrage leveren aan onze papierlijn? We horen het graag wanneer we papierresten uit uw grafische bedrijf kunnen adopteren. We horen heel graag van u! Onderstaande bedrijven hebben ons al eens geholpen als toeleverancier van restpapier.

Drukkerij Tienkamp

Design Group

Werkpro

Volg ons

Volg ons op Instagram en facebook om op de hoogte te blijven van onze projecten en een kijkje te nemen in onze ‘keuken’

Sociaal

Het project biedt ook een creatieve, rustige en positieve werkplek voor mensen die een beschermde werkomgeving / dagbesteding nodig hebben. Af en toe komt er een PGB-plek vrij, dus lijkt het jou interessant om mee te werken? Maak dan vooral een afspraak om eens te komen kijken of het iets voor je is.

Wholesale

Hot Paperwork ook in uw winkel verkopen? We sturen u graag onze wholesale informatie toe, met alle beschikbare producten en prijzen.

Nu te bestellen

Mystery Cadeaubox
Set van 7 handgemaakt schetsblokken in een gezeefdrukte kartonnen doos. Gemaakt in de gelimiteerde edite van 50 stuks. Alle gezeefdrukte kaftjes zijn uniek en geen doos is dus gelijk.