Hot Paperwork

Mooi

Hot Paperwork is een kleurrijke, handgemaakte stationery lijn. Vanuit het zeefdrukatelier, toveren wij restpapier en afgekeurde zeefdrukken om tot een snoepwinkel aan kleurrijke notitieboekjes, tekenblokken en kaarten. Op zoek naar een vrolijk cadeautje of relatiegeschenk? Hier wordt iedereen blij van!

Verkooppunten

Onze artikelen zijn te koop bij ons in het Zeefdrukatelier in Warffum. Van april t/m december zijn we elke eerste zondag van de maand open. Daarnaast verkopen we onze producten bij een aantal winkels in Nederland zoals:

Groninger Forum

Franx, Zoetermeer

De Familiefabriek, Culemborg

GRID, Grafisch Museum

City Central, Groningen

Loopvis, Arnhem

Waar, Groningen

Arnhem Store, Arnhem

Voorlopig Delft & Rotterdam

PUUT, Winsum

Wholesale

Hot Paperwork ook in uw winkel verkopen? We sturen u graag onze wholesale informatie toe, met alle beschikbare producten en prijzen.

Duurzaam

Wij verpakken onze producten met ‘Earth First’ een bio plastic, gemaakt van plantenresten. Door enkel te werken met restpapier hopen we bij te dragen aan een circulaire samenleving. Alle producten zijn uniek en worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door een klein team van vrijwilligers en stagiar(e)s.

Partners

Ook een bijdrage leveren aan onze papierlijn? We horen het graag wanneer we papierresten uit uw grafische bedrijf kunnen adopteren. We horen heel graag van u! Onderstaande bedrijven hebben ons al eens geholpen.

Mooi ook

Raddraaier

Drukkerij Tienkamp

Design Group

Werkpro

Volg ons

Volg ons op Instagram en facebook om op de hoogte te blijven van onze projecten en een kijkje te nemen in onze ‘keuken’

Sociaal

Het project biedt ook een creatieve, rustige en positieve werkplek voor mensen die een beschermde werkomgeving / dagbesteding nodig hebben. Af en toe komt er een PGB-plek vrij, dus lijkt het jou interessant om mee te werken? Maak dan vooral een afspraak om eens te komen kijken of het iets voor je is.

Clubleden

Word lid en ontvang onze Bonbonbox!
Een lidmaatschap op chocolade? Niet echt, maar zeker net zo lekker! Wat zit er dan wel in? Nou; een heleboel mooie dingen van Hot Paperwork!

We versturen 5 keer per jaar zo’n box naar je toe met elke keer een andere samenstelling. Zo heb jij altijd een goed cadeau in huis (voor jezelf of voor een ander) en steunen jullie ons jofele project; kan de kachel weer aan en is er af en toe een koekje bij de thee voor ons hard werkende team, hoera!

We willen de club natuurlijk graag meteen vol, dus word snel lid.
Nieuwe leden krijgen meteen de eerste box toegestuurd.